Select Page

sikker_privat_handel_image

 

Indenfor det seneste år har 89% af danskerne foretaget et køb på internettet.


Selvom nettet har gjort det muligt at finde, sælge og kontakte hinanden på kryds og tværs af landsdele, har det også en bagside med sig; hvordan kan man vide sig sikker, på den der sidder i den anden ende bag skærmen?


Før i tiden troppede man op på privatadressen, efter at have læst en annonce i avisen. Inspicerede varen selv og kiggede sælgeren i øjnene. Det gør man nødvendigvis ikke altid i dag – især ikke hvis sælger sidder i den anden ende af landet og kan sende varen med posten. 


Selvom man skal ud og bese varen, kan det også føles usikkert at gå derfra uden papir på handlen. Især hvis der faktisk er små fejl og mangler på varen man ikke kan se med det blotte øje. Her kan det være en god ide at skrive ned på en evt. slutseddel, hvilke fejl og mangler varen har inden købet, så både sælger og køber er enige om varens reelle tilstand inden køb.


Om du står og skal købe et møbel, elektronik, en dj pult eller en knallert kan du med Sikker Handels sluttseddel, sikre dig på din kommende private handel, ved at udfylde sedlen og underskrive med NemID. Så er der i hvert fald styr på papirene og du kan gå fra handlen med ro i maven. 


Sedlen kan du finde ved at
klikke her


Rigtig god (og sikker) handel til jer alle

 

Bedste hilsner
Sikker Handel

 

LÆS OGSÅ: 10 hurtige punkter til en sikker privat bilhandel.