Select Page

koeb_og_saelg_brugte-_varer_sikkert_og_nemt_online


Når det kommer til køb og salg af brugte varer online er det godt at forberede sig lidt, kigge lidt omkring, udforske dine muligheder online så at sige.

På nettet kan man nærmest alt i dag, men det betyder ikke at det er smartest og sikrest at sælge sine ting på den første online marketplace der dukker op.

Hvis du står og skal sælge / købe brugte vare kan du overveje disse ting før du slår din annonce op online:

  1. Er den ting jeg sælger en niche? I så fald  kan det være smart at finde en niche platform at sælge på. Eks. ved salg af motorcykler her kan man finde online sider som: www.123mc.dk
  1. Er det tøj, møbler, eller interiør så er trendsales en god platform at handle på.
  1. DBA er stedet for alt og ingenting og man kan virkelig være heldig at finde noget godt til en god pris. Hvis du skal sælge noget der er nemt at vurdere ud fra billeder og er ok med ikke at få dokumentation på din handel, så er DBA en mulighed.
  1. Og så når vi til småting og brændbart. Ej, men hvis du står med en masse ting gamle som nye, brugte som næsten friskt og skal af med det, kan Facebook Marketplace også være stedet. Her ses nemlig en tendens hvori lokale annoncer slås op, hvor man kan komme og hente ting, enten for en pris eller helt kvit og frit. Rimeligt effektivt hvis du bare skal af med dine ting hurtigt.
  1. Ekstra: på facebook findes også mange lokale facebook grupper med køb og salg eller ting der gives gratis væk. I disse grupper kan man også være heldig at finde noget godt i en gang imellem.

Desværre er det ikke alle platforme der tilbyder officiel dokumentation på handlen og derfor er det altid en smart og sikker ide at  benytte sig af Sikker Handels Slutseddel, som  kan benyttes af alle handler foretaget på alle online platforme. Man kan aldrig vide hvem der sidder bag skærmen og er klar til at tørre en af i virkeligheden. 

Rigtig god handel og sikker handel til alle derude.

Bedste hilsner 

Sikker Handel ApS