Select Page

 

Står du også og skal købe ny brugt cykel?

Cykler forsvinder hele tiden, men hvor forsvinder de hen? Alle i Danmark har nok prøvet at få en cykel eller to stjålet. Hvis man er heldig finder man dem igen, ofte lidt forslået. Er man derimod ikke er heldig, hvor ender cyklen så henne… 

Nogen cykler bliver smidt på ladvogne og kørt over grænsen til andre steder i europa, men nogen sælges faktisk igen her i Danmark. Disse “handler” kommer ofte i standt gennem salgsplatfome der ikke kan dokumentere salget med ordenlig kvittering eller slutseddel. 

Derfor er det super vigtigt og giver ofte pote at tjekke den brugte cykels stelnummer inden du køber cyklen. Stelnummeret kan du få udleveret af sælger – og hvis ikke de vil udlevere det, eller hvis “cyklen ikke har et”, så er det måske en indikation på, at der er noget som ulmer.

Alt du skal gøre for at tjekke din nye brugte cykel er at gå in på politiest side her og indtaste cyklens stelnummer i søgefeltet.

Rigtig god og sikker handel til jer derude.

Mvh.

Sikker Handel