Select Page

Så brug en online slutseddel med NemID

Når du er ude og finde en scooter på det private markedet. Så er der nogle ting som du skal tjekke inden du kan handle scooteren med den anden private person.

Men først, så husk altid at lave en online slutseddel/købsaftale hvor både køber og sælger underskriver med deres NemID. På denne måde undgår du at købe en stjålet scooter eller ihvertfald kan du nemt finde tilbage til sælger og bevise at du har handlet i god tro og få politiet til at hjælpe dig.

Når du har lavet slutseddel/købsaftale og den er underskrevet med NemID af jer begge. Så er der nogle ting som du skal tjekke.

Husk at få tjekket stelnr. hos politiet eller hvertfald husk altid at få scooterens registreringsattest og se om sælger også er den person som står på registreringsattesten. Og det smarte ved at have underskrevet med NemID først er at du får sælgers rigtige navn da NemID oplyser dette på slutsedlen efter sælger har underskrevet slutseddelen/købsaftalen. På denne måde er det nemt at se at sælger er den som sælger siger.

Hvis du er styr på en underskrevet slutseddel/købsaftale og har fået registreringsattesten hvor sælgers navn står på også. Så kan det næsten ikke gå galt.

Så her var en hurtig guide til dig der skal ud og købe en scooter privat.

God scooter jagt herfra Sikker Handel

Søgninger relateret til scooter slutseddel:

slutseddel campingvogn
slutseddel bilforhandler
slutseddel traktor
bilbasen slutseddel trailer
slutseddel båd
slutseddel privat handel
fdm slutseddel app
Købsaftale scooter