Select Page

Vi blev kontaktet af Andreas Toustrup, som er founder af WatchScope.dk, hvor han ville gøre opmærksom på hans nye database og blot give vores brugere en mulighed for at benytte sig af hans service.

WatchScope’s mål er at skabe et udbredt netværk samt en database over hvem der er ejer af et ur eller hvis man står og skal købe et ur kan finde ud af om uret er meldt stjålet i hans database.

Andreas Toustrup fra WarchScope skriver:
“I verden af luksuriøse ure investerer man ofte i håbet om en dag at kunne videregive sit kæreste eje til den nye generation af ens familie.
For at beskytte denne praksis, bedst muligt, forsøger WatchScope at gøre det endnu sikrere at gå med sit ur i offentligheden. Man bør egentlig aldrig se sig selv som ejeren af et ur, men rettere som varetageren indtil den næste generation.
WatchScope er en lille virksomhed baseret i hjertet af København der tilbyder en gratis og sikker service for privatpersoner, såvel som virksomheder, i håbet om bedre at beskytte og genfinde personers stjålne ure. Vores hurtige, gratis oprettelse, tager mindre end 2 minutter og giver dig mulighed for at have en nem og tilgængelig oversigt over dine ure i fremtiden.”

Forebyg at dit ur bliver stjålet:
1. Få oprettet en indboforsikring hurtigst muligt.
2. Opbevar dine ure et sikkert sted derhjemme når de ikke er i brug.
3. Opret dig selv på www.WatchScope.dk
4. Gå aldrig på druktur med dit ur!

Hvis du bliver røvet:
1. Råb tyven an og råb efter hjælp for at stoppe tyven
(Dette betyder meget iforhold til hvor meget du får tilbage i forsikring)
2. Ring til 112 så snart du er i stand til det.
3. Sprogbrug er meget vigtigt når du taler med betjentene og forsikringsselskaberne, så sørg for ikke at fremstå som en helt, men at være ærlig og fortælle det som det skete.
Vi hos Sikker Handel støtter gerne op omkring gode tiltag der kan hjælpe med at handle mere sikkert med brugte ting og sager i dette tilfælde luksuriøse ure som Rolex, Breitling, Vertina, Longines, Michael Kort, Rado, Skagen, TAG Heuer, Tommy Hilfiger, Tissot, Omega, Panerai osv.
Vi ønsker at gøre det svære at snyde folk og mere sikkert at handle privat på fx Dba.dk eller lign.
Brug derfor altid en slutseddel som underskrives med NemID af både køberen samt sælgeren næste gang du står og skal handle brugt privat.
Rigtig god ur jagt.
SIKKER HANDEL