Select Page
Sikker Handel blev inviteret ind og snakke i afsnit 13 (Iværksætter Del 1 + Del 2)
Lyt med her : https://www.spreaker.com/user/vejendertilpodcast/afsnit-13-ivarksatter-del-1

Her snakker vi lidt om livet som iværksætter både på godt og ondt. Samt bruger energi på at samle nogle guldkorn sammen til lytterne. Det er helt uden filter og alt kommer med. Så lyt med hvis du selv har en interesse for iværksætteri eller blot ønsker at lytte til en sjov podcast.

Vejen dertil podcast er et iværksætterprojekt som er startet af Thor Ulrich og Jonas Højgaard Ohlsson. De kommer ind på mange forskellige vinkler på vejen dertil. Derfor handler deres afsnit også om forskellige emner fra gang til gang og derved bliver man sjældent træt af at lytte med da der er nye og sjove emner.

De to afsnit hvor vi var med, taler vi om hvordan man bliver iværksætter og hvordan man kommer i gang hvis man sidder og tænker på at starte noget op. Udover det taler vi også om brugen af Sikker Handels online slutseddel som underskrives med NemID. Alle veje fører til Rom ¨siger man¨ men der kan være langt. Og det taler vi også om.

Og for at støtte lidt op omkring selve iværksætterkulturen i Danmark valgte vi også at blive sponsor for Vejen dertil Podcast.
https://www.facebook.com/VejenDertilPodcast/
Vi håber du vil lytte med.