Select Page

Sikker Handel og Santander Consumer Bank har indgået et lille samarbejde som gør at Santander Consumer Bank anbefaler deres private kunder til at benytte sig af vores Sikker Handel slutseddel, når de skal købe en privat bil og skal have et privat billån igennem Santander.

Det er ikke et krav for Santander til deres kunder at de skal benytte sig af Sikker Handel når de skal lave en slutseddel. Men de anbefaler deres kunder at gøre det. Da de mener at det er en god service og en gode ide. Og det er mere sikkert at benytte sig af en slutseddel fra Sikker Handel da køber og sælgeren i handlen skriver under med deres NemID.

Vi hos Sikker Handel er selvfølgelig stolte over at Santander Consumer Bank anbefaler deres kunder at benytte Sikker Handel. Og de giver os en tro på at vi gør det rigtige. Vi mener hos Sikker Handel at man skal have en vision og vores er at vi vil hjælpe til med at gøre det endnu mere sikkert at handle privat i fremtiden.

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Santander Consumer Bank da vi ved hvor meget de gør for også at hjælpe deres privat billåns kunder med at tilsikrer at kunderne bliver hjulpet godt igennem bilhandlen.
Så står du og skal bruge en finansiering i den private bilhandel, så kan vi anbefale at du lige kigger på Santanders privat billån løsning.