Select Page

Når du skal til at købe en cykel af en anden privat person er der forskellige ting du skal tænke på samt undersøge inden du kan være sikker i en handel.
– Er cyklen meldt stjålet.
– Findes der et stel nr. på cykel.
– Haves købskvitteringen.
Og selvom du har tjekket stel nr. på cyklen kan du stadig ikke være sikker på at cykelen ikke er stjålet. Det kan ske at cyklen lige er stjålet og ejeren ikke har opdaget at cyklen er væk.
Og den først efter noget tid bliver meldt stjålet. Og det er langt efter du har overtaget cyklen og tror at du har gjort en lovlig handel.

Gode råd til dig som vil være helt sikker på at du ikke bliver snydt i den private handel.
Vi anbefaler at du altid laver en slutseddel som underskrives med købers og sælgers NemID. Det er nemt og sikkert og du ved altid på denne måde at chancerne for at cyklen er stjålet er meget lille. Og dette skyldes at det er yderst sjældent at en sælger der ved at personen sælger noget der er stjålet. Han/hun vil ikke underskrive med sit NemID.
Og hvis du alligevel skulle være så uheldig at du får købt en stjålet cykel, kan du med en underskrevet slutseddel med NemID, altid bevise din uskyld i en sag. Og du kan altid bevise hvem du har købt den af og på denne måde står du langt bedre hvis dette skulle være sagen.
Så handel sikkert ved brug af en Sikker handel slutseddel der underskrives med NemID.