Select Page

Det er blevet nemmere og hurtigere at sikrer sig en sikker handel efter NemID har lanceret deres nye løsning.

NemID har haft en god udvikling efter opfindelsen blev gjort af Jyske Bank. Det var nemlig Jyske Bank der med sit nye systemkort til adgang til deres netbank der blev startskudet til det NemID vi kender idag.

NemID arbejder hele tiden på at skabe nye løsninger som skal tilbyde brugerne af systemet en nemmere og fleksibel samt top sikker løsning.

Og med den nye NemID APP som er seneste nyhed, gør de brugen ved en NemID godkendelse eller underskrift hurtigere ved installationen af NemID APP.

Det fungere sådan at man som man plejer taster sit brugernavn samt personlige kode i NemID vinduet og efterfølgende kommer der fx. en besked frem på brugerens telefon fra NemID APP om at der er en godkendelse igang.

Så bliver du bedt om at åbne NemID APPen og swipe til højre for gennemførelsen af NemID godkendelsen. Hvor før skulle de have dit lille nøglekort på dig for aflæsning af en tal kombination som du skulle indtaste istedet til godkendelsen.

Alt dette gør selvfølgelig at ens telefon bliver en mere vigtig ting at have adgangskode på eller ansigtgenkendelse for åbning.

Men nu kan du altså lettere eller hurtigere underskrive en slutseddel med NemID.