Select Page

Vi oplever en stigende handel med:
– Festivalbilletter
– Koncertbilletter
– Flybilletter
– Færgebilletter
Osv.

Ja faktisk ser vi at folk gerne vil sikre sig selv når de køber en fx. Roskilde festival billet af en privat sælger som de måske har fundet igennem Dba.dk Og først tænkte vi at beløbet var for lavt (billet prisen) til at folk ville bruge 45 kr på en slutseddel der underskrives med købers og sælgers NemID. Men efter at have snakket med en af vores brugere som købte en festival billet og afsluttede handlen via Sikker Handel. Så sagde hun at grunden til hun valgte at sige til sælgeren at hun gerne ville købe billetten men på betingelse af at der blev lavet en online slutseddel med NemID igennem Sikker Handel.

Hun sagde at det var dejligt at vide at hun viste med 100% sikkerhed hvem hun handlede med. Og at sælger var villig til at lade handlen gå igennem Sikker Handel gjorde også at hun viste at chancen for billetten var falsk er meget lille når sælger vil underskrive med sit NemID på at billetten er ægte. Og hvis det efterfølgende viser sig at billetten var falsk kan man nemt melde det til politiet samt bevise hvad man har handlet samt hvem man har handlet med.

Her nogle hurtige gode råd:
1. Skriv altid billet nummeret ind i slutsedlen.
2. Skriv i bemærkningerne i slutsedlen at sælger bekræfter at billetten er ægte og ikke stjålet.
3. Skriv hvilken billet der er tale om. Fx. Roskilde 2018 billet.
4. Skriv ind at købsbeløbet skal returneres hvis billettens gyldighed ikke virker når billetten skal bruges.

Vi kan med stor glæde fortælle at vi har til dato ikke haft en eneste billet der har været handlet via Sikker Handel som har været stjålet eller falsk. Så det skrammer sælgeren væk der ikke har rent mel i posen.

Med disse ord, vil vi fra Sikker Handel ønske jer allesammen en dejlig sommer og håber at I vil passe på hinanden ude på diverse festivaller der afholdes her over sommeren.