Select Page

I forbindelse med en bilhandel har flere af vores brugere haft slutsedlen til godkendelse hos FDM, og der har ikke været nogen bemærkninger til slutsedlens grund opbyggelse. Og det er vi rigtig glade for, da vi hos Sikker Handel ønsker at have den bedste slutsedlen på markedet.

Udover at slutsedlen er den eneste online slutseddel som efterfølgende kan underskrives med købers & sælgers NemID. Så er det også vores tanke at være den slutseddel service som gør det trygt og sikkert at handle brugt privat med hinanden.

Da Sikker Handel åbnede for servicen havde vi en plan om at løbende at tilpasse os til hvad eksperter og lign. ville komme med kommentarer til slutsedlen. Men vi fandt hurtigt ud af de ikke havde de store rettelser men nærmere ros og et ønske fra dem om at gøre Sikker Handel til en standart.

I begyndelsen havde folk ikke vænnet sig til at skulle bruge NemID. Men tiden har hjulpet og nu bruges NemID af alle og uden nogen problemer.

Når timing og usability skal gå op i en større enhed er det vigtigt at være lidt forud for ens tid. Og efterfølgende tilpasse og ramme bølgen samt være en service som løser en usikkerhed i et marked.

Sikker Handel er en standart og vi arbejder hele tiden på at højne standarden for sikkerheden i en privat handel. Og som noget helt nyt kan vi kun byde det nye online NemID velkommen.

Dog med en løftet advarsel til alle jer der tager brug af denne app fra NemID. Husk at behandl alt brug af NemID med den største sikkerhed som muligt.

NemID er dit (PAS) bare i onlineverden. Og som alt andet ligger der folk parat til at prøve at stjæle dit ID. Så pas på hinanden derude og tænk jer om når I handler med hinanden.