Select Page

I dag i nyhederne fortæller de om at der bliver solgt hælervarer på Facebook. Er det et problem som burde stoppes kan man spørge sig selv. Eller hvem har ansvaret for at få dette stoppet.

Er det politikerne, er det Facebook, er det køberne af hælervaren.
Ansvaret ligger hos dig selv som køber, hvis du køber en (varm) genstand. Det kan være svært at vide om den ting som du køber ikke er stjålet eller lign.
Men det er der en løsning på nu. Hvis du bruger Sikker Handel løsningen og laver en slutseddel der underskrives med købers og sælgers NemID. Så kan du i hvert fald være sikker på at du kan bevise din uskyld.

Og vi har endnu ikke haft en sag med en stjålet varer der er handlet igennem Sikker Handels slutseddel. Og det kommer formentligt ikke til at ske, da sælgeren af en hælervarer ikke er interesseret i at lave en slutseddel hvor han/hun skriver under med sit NemID på at det er dem der har solgt varen til dig.

Så et godt tip til dig som skal ud og købe noget brugt eller lign. og gerne vil sikrer dig bedst muligt. Sig til sælgeren at du godt vil købe men på betingelse af at der bliver lavet en slutseddel på handlen igennem Sikker Handel.
Og som noget nyt har vi fået muligheden for at sætte prisen ned på en slutseddel fra 60 kr. til 45 kr. Det har vi gjort for at støtte op omkring kampen mod handlen med hælervarer på det private marked.

Så husk næste gang du står og skal handle privat og sig til køberen at du gerne vil have en slutseddel der underskrives med NemID.