Select Page

I alle tilfælde vil det være en god ide for dig at lave en slutseddel som underskrives med NemID.  Med en underskrift med NemID kan du med 100% sikkerhed vide hvem du har handlet med. Og det kan være en brugbar viden i visse tilfælde.

Du skal sikre dig selv i en handel, da du skal kunne bevise hvem du har handlet med hvis du er så uheldig at købe en genstand der måske er meldt stjålet. Og hvis du blot har lavet en alm. håndskrevet slutseddel kan underskriften være forfalsket og du kan ikke bevise hvem du har handlet med.

Så for at sikrer dig på den nemmeste måde uden at skulle gennemtjekke hvem du handler med, så lad SIKKER HANDEL klarer opgaven og lav en slutseddel der blot skal underskrives ned NemID af køber og sælgeren.

Disse søgeord har du måske brugt på at finde frem til os.

slutseddel bilbasen

slutseddel dba

slutseddel trailer

slutseddel bil word

slutseddel mc

slutseddel scooter

slutseddel bil erhverv

slutseddel bilforhandler