Select Page

SIKKER HANDEL blev spurgt om man kunne handle bitcoin privat og være sikker på hvem man handler med. Og svaret er ret simpelt ja. Med en slutseddel som underskrives med NemID gennem vores løsning på SIKKER HANDEL kan man beskrive præcis hvad der er aftalt.

Normalt er man anonym når man handler Bitcoin, men da man laver en slutseddel på handlen og underskriver med købers og sælgers NemID er man ikke mere i tvivl om hvem samt på hvilke betingelser og evt. kurs eller salgspris man har aftalt at handle på. Og vigtigst af alt, at du kan bevise hvem du har handlet med hvis du bliver snydt.

Faktisk tror vi ikke på at nogen der har tænkt sig at snyde dig i en privat handel med bitcoin nogensinde ville gå med til at lave en slutseddel hvor han/hun underskriver med sit NemID. Det ville være det dummeste man kunne gøre hvis man havde tænkt sig at snyde. Da man ikke efterfølgende kan gemme sig.

Skulle der opstå en tvist har køber eller sælger et bevis på aftalen samt betingelserne, således at det i hvert fald er meget svære at snyde med. Og du ville kunne gå til politiet og have bevis på hvem, hvad og hvorfor.

Bitcoin handel mellem private er en stigende tindens og det skyldes måske at de sociale medier samt hele verden snakker om Bitcoin. Så derfor har vi valgt at sætte fokus på emnet for at prøve at sikrer dig som køber eller sælger af bitcoin eller Ethereum ,mm.

Her er forskellige søgeord som du måske har brugt til at finde denne artikel: Salg af bitcoins, køb bitcoins med kreditkort, bitcoin nordic, køb bitcoins kontant, bitcoin adresse, 123 bitcoin, dansk bitcoin forening.