Select Page

STOP TYVEN med NemID.
Online slutsedler sikrer en tryg handel

Virksomheden Sikker Handel gør privat handel til en både nem og sikker sag. Slutsedlen underskrives med NemID – det giver køber og sælger vished om, hvem de har handlet med.

Kan man hjælpe folk til at føle sig trygge, når de køber og sælger brugte varer? Det var udgangspunktet for en forretningsidé, Casper Bargholz og Jacob Højgaard Ohlsson havde rumsteret med i nogen tid, og som i sommeren 2017 blev en realitet med det webbaserede koncept Sikker Handel. En portal, hvor en privat handel lukkes og underskrives digitalt med NemID af både køber og sælger.

Digital signatur satte skub i ideen

– Ideen tog for alvor form, da vi gik i samarbejde med Penneo, som hjalp os med at gøre det muligt at anvende NemID til at sætte underskrifter med samme gyldighed, som hvis de var sat med kuglepen, fortæller Jacob Højgaard Ohlsson.

– Vi har fået en velfungerende og dynamisk løsning, der passer perfekt ind i vores koncept. Og hvor vi kan være sikker på, at al udveksling af data fra det ene system til det andet foregår fuldstændigt sikkert, fortæller Casper Bargholz. Undgå at købe hælervarer ved at kende sælgerens NemID.