Select Page

Der er mange spørgsmål der skal stilles når du skal handle et brugt Rolex eller et andet ur der har en høj værdi.

Og hvordan sikrer man sig så at uret er ægte og ikke meldt stjålet ?

1. Tjek serie nr på uret
2. Tjek produktionsdatoen på uret.

Og hvis du ikke har styr på hvordan man tjekker disse to ting, vil vi klart opfordre dig til at opsøge professionelt hjælp. Du kunne evt. tage kontakt til Klarlund som ligger i det centrale København.

Men hvis du ikke har lyst til at bruge tid og penge på at få en professionel til at hjælpe dig kan du sikrer dig på følgende måde.

Find serie nummeret og produktionsdatoen på uret og skriv det ind i felterne på slutsedlen igennem Sikker Handel. Her er det vigtigt at du sikrer dig at så mange oplysninger om uret og sælgeren skrives i slutsedlen som muligt.

På denne måde gør du det langt svære for sælgeren der vil snyde dig. Og hvis du har skrevet serie nr i slutsedlen samt evt fået en købskvittering med, så er du godt forberedt hvis det viser sig at du har købt et brugt stjålet ur eller et falsk ur.

Det vigtigste er at du bruger en online slutseddel igennem Sikker Handel der underskrives med NemID.

Men det er ikke en 100% sikring for at du ikke bliver snydt desværre. Men på denne måde kan du bevise hvem du har handlet med.

Og i de fleste tilfælde hvis en sælger ikke har rent mel i posen, vil du opleve at sælgeren ikke vil underskrive med NemID men vil prøve at tale udenom og foreslå en anden måde at afslutte handlen på.

Så faktisk bare ved at få sælger til at underskrive en slutseddel med NemID vil gøre at du kan stole mere på sælger og at du ikke behøver at have alle alarm klokker tændt.

Men vi anbefaler dig at tage kontakt til en professionel ur handler som kan tjekke uret og derefter hvis alt er ok afslutte handlen med at lave en slutseddel som køber og sælger underskriver med deres NemID.

Held og lykke til i jagten på dit næste drømme ur.

Mvh Sikker Handel